Anitastua

Avdelinga vår. Bilder og div finner dere under foreldresidene.

Anitastua holder til i "gammelhuset" til eier og daglig leder Anita - derfor navnet Anitastua. Dere finner oss i rødbarnehagen sammen med Eldhuset og Tverrå. Vi er en avdeling med 9 barn fra alderen 0-3 år, og vi er 3 ansatte som jobber her:

Susanne Klev Edvardsen, Lena og Elin. Liza er inne som vikar

Vi følger en bondegårds rytme på nært hold, og er mye på turer både til fots og i buss! Vi er så heldig at barnehagen har egen minibuss. Barna får være med på ridning, tur med hest og vogn, turer i nærmiljøet, potetsetting/opptaking, planting av grønnsaker, lamming, og mye mer. På Anitastua har vi et mål vi jobber mye med, og det er at "alle skal ha en venn". Vi prater mye med barna om vennskap og hvordan vi skal være mot hverandre. Vi har ofte samlingsstunder med sang, fortellinger/eventyr og samtaler.