Eldhuset

Avdelinga vår. Bilder finner dere under foreldresidene.

Eldhuset er ei småbarnsavdeling med barn i alderen
0-3 år. Vi holder til i rødbarnehagen sammen med Anitastua og Tverrå.
De som jobber her er Wenche, Ådne, Ingvil og Emilie.

Vi legger stor vekt på hverdagsaktivitetene våre, som er bl.a. lek, samspill, ved matbordet, påkledning og språk.
Vi synger mye og har felles sangstund hver fredag sammen med de to andre småbarnsavdelingene. Vi har bl. a. formingsaktiviteter, leser bøker, bygger med klosser og mye lek.

Ute er ungene aktive på sykkelbanen, sandkassene, skliene og lekehuset. Vi har et fint turområde i nærheten som vi ofte bruker med grillhytte og gapahuk med bålplass.

Vi har fjøsvakter og da har vi ansvaret for kaninene. Det betyr at ungene får være med på stell av bur og matingen. Vi går også i fjøset utenom fjøsvaktene for å bli kjent med alle dyrene. "Naiomi" bruker vi til ridning, og i år har vår avdeling "Naiomidag"  hver torsdag. Ungene er med på det som skjer på gården i løpet av året.